Jos ei olisi taloudellisia pakotteita, en tekisi muuta kuin ruokaa ja askarteluneulehömppiä. Aivan mahtavia kasitöitä oli Wanhassa Satamassa tarjolla. En hennonnut vain ostaa esimerkiksi käsintehtyjä hopeakoruja, sillä hinta oli suolainen(mutta oikeutettu), vaikka mieli teki. Otin myös mukaan (lompakon) onneksi pikkusiskoni, joka mukavasti piti maan päällä.

Messuilla oli erilaisia villasukkia vaikka millä mitalla tarjolla. En tiedä olenko jotenkin nirppanokkainen elitisti, mutta musta tuntuu kusetukselta myydä  Nallen Four Seasons -langasta tehtyjä lasten perusvillasukkia 20e/pari. Joo-o, lanka maksaa 7e/kerä, mutta yhdestä tulee kahdet lasten villasukat, joden pyöräyttämiseen menee verrattain vähän aikaa. Kirjoneuleista ja erilaisista palmikko- yms. neulepinnoista voikin jo sen yli 20 e maksaa. Mutta Itsestäänraidoittuvista 7-veikka perussukista? E-hei.

Selvisin loppujen lopuksi halvalla; kiitos siskon joka haukkui kaikki vastaantulevat langat. Ehkä siksi mukaan tarttuikin vain yksi vyyhti: Mahtavan väristä Juulibugi-sukkalankaa, uniikkeja nappeja, sekä piparjuuri-konjakkisinappia.
LangatPhotobucket

Itse käsityörintamalta ei mitään uutta. Lankalakko sortui, ostin kaksi kerää ihanan keltaista mamboa, kun se OLI NIIN HALPAA... :'(