Kuten kyvykkäämpi voi otsikosta päätellä, kävin Tallinnassa. Lankoihin paloi n. 30e.. Enemmänkin olisin varmasti saanut kulumaan, mutta mies ja pikkusisko pitivät huolen siitä, että realismi piti pintansa.

Saalis:

LangatLangat

 

Ensimmäiseksi suunnistimme Kaubamajaan, Liann Löngapoodiin. Suosittelen ehdottomasti! Erilaisia lankoja oli todella paljon tarjolla! Ja hinnat! Ostin pitsivahvuista merinovillaa(Titan Wool Merinos Extra, kuvassa vihreä möntti alimpana) 100g/67 eek, eli n. 4,5e...  Jos Tallinnan suunnalla satut pyörimään, niin paikka on visiitin arvoinen. Kaubamaja sijaitsee niin keskeisellä paikalla, ettei käynti häiritse muuta reissuohjelmaa.

Sadamarketista löytyi muutama vyyhti vironvillaa ja ihanainen pieni pyörylä hahtuvaa. Langat paikansin näin: Sadamarketin satamanpuoleisesta päädystä sisään, viinakaupan kohdalta liukuportaat ylös, kierto portaiden "taakse", ja todennäköisesti kävelet päin lankakoria. Sisältä kojusta löytyy lisää!

**********************************************************

On täällä vähän neulottukin!

ValmiitValmiit

39. Pintaneulesukat(Novita Talvi 2008)

Lankana tuttu ja turvallinen 7 Veljestä, 117g.

Kiva neuloa, ja valmistuu nopeasti. Tosin nämä aloitettu jo jouluna, mutkun tässä välissä on tehty parittomia sukkia.... :D Pitää opetella tekemään pyöröillä 2 sukkaa samaan aikaan, sillä vihaan toisen sukan tekoa...